You can take any tartlets: from shortbread or puff pastry. Place all the products on the table, rinse the berries with cold water, wash the egg.
Тарталетки вы можете взять любые: из песочного или слоеного теста. Выложите все продукты на стол, ягоды промойте холодной водой, вымойте яйцо.
In a deep bowl, prepare a mixture of mascarpone cheese, eggs and sugar.
В глубокой миске приготовьте смесь из сыра маскарпоне, яйца и сахара.
Using an electric mixer, beat the mixture until smooth.
Электрическим миксером взбивайте смесь и добейтесь однородного состояния.
The first filler for tartlets is cream.
Первый наполнитель тарталеток — крем.
Continue filling the tartlets: place blackberries on top of the cream, then sprinkle the dessert with powdered sugar.
Продолжите наполнять тарталетки: сверху на крем выложите ежевику, затем посыпьте десерт сахарной пудрой.
To decorate, drizzle the tartlets with chocolate or caramel topping and garnish each serving with fresh mint leaves.
В качестве украшения полейте тарталетки шоколадным или карамельным топингом и украсьте каждую порцию листьями свежей мяты.