Prepare the ingredients for cooking: place them on the table, rinse the lime, dry the tuna fillet with a paper napkin.
Подготовьте к готовке продукты: выложите их на стол, промойте лайм, филе тунца подсушите бумажной салфеткой.
Prepare the dressing: mix soy sauce, vegetable oil, honey, lime juice and ground ginger.
Подготовьте заправку: смешайте соевый соус, растительное масло, мед, сок лайма и молотый имбирь.
When mixing the marinade, add dry herbs and until the mixture is smooth.
При смешивании маринада добавьте сухие травы и добейтесь однородности смеси.
Marinate the tuna fillet for 20 minutes.
Филе тунца маринуйте 20 минут.
Place the tuna in a heated frying pan sprinkled with vegetable oil.
Выложите тунца на разогретую сковороду, политую растительным маслом.
To achieve medium doneness, you will need to fry the tuna for 3 minutes, for full doneness - another 6 minutes.
Для выполнения средней прожарки потребуется жарить тунца 3 минуты, для полной — еще 6 минут.
Serve the dish beautifully: cut the fillet into slices, place the fish on spinach leaves, garnish with cherry tomatoes and lime, and pour over teriyaki sauce. Bon appetit.
Красиво подаем блюдо на стол: филе порезать на ломтики, выложить рыбу на листья шпината, украсить помидорами черри и лаймом, полить соусом терияки. Приятного аппетита.
Rice or steamed vegetables make a great side dish for tuna. Sesame will add piquancy.
Рис или овощи на пару станут прекрасным гарниром к тунцу. Кунжут добавит пикантности.