Pat the tuna fillets dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Промокните бумажной салфеткой филе тунца. Подготовьте остальные ингредиенты.
In a bowl, mix soy sauce, vegetable oil and ground ginger.
В миске смешайте соевый соус, растительное масло и молотый имбирь.
Stir the marinade until smooth. If you wish, you can add dry herbs to it.
Перемешайте маринад до однородности. По желанию вы можете добавить в него сухие травы.
Place the tuna fillet in the marinade and leave for 20 minutes.
Опустите филе тунца в маринад и оставьте на 20 минут.
Heat a frying pan, grease it with vegetable oil and place the tuna on it.
Разогрейте сковороду, смажьте растительным маслом и выложите на нее тунца.
Fry the tuna for 3 minutes on each side. You will get medium rare. If you want to fry the tuna completely, fry it for another 6 minutes.
Обжарьте тунца по 3 минуты с каждой стороны. У вас получится средняя прожарка. Если вы хотите прожарить тунца полностью, то жарьте его еще 6 минут.
Cut the finished fillet into slices. Place the fish on spinach leaves, garnish with cherry tomatoes and teriyaki sauce. Bon appetit.
Готовое филе порежьте на ломтики. Выложите рыбу на листья шпината, украсьте помидорами черри и полейте соусом терияки. Приятного аппетита.
Add rice or steamed vegetables to the tuna as a side dish. Sprinkle tuna with sesame seeds.
Добавьте к тунцу в качестве гарнира рис или овощи на пару. Посыпьте тунца кунжутом.