Thaw the meat, wash the vegetables, peel the carrots, and peel the onions and garlic.
Разморозьте мясо, помойте овощи, очистите морковь, очистите лук и чеснок от шелухи.
Cut carrots and onions into small cubes.
Мелкими кубиками нарежьте морковь и лук.
Peel the potatoes and cut them into large slices.
Очистите картофель и нарежьте его крупными дольками.
Cut the meat into equal pieces, leave the meat on the bones.
Нарежьте мясо на равные кусочки, оставьте мясо на косточках.
Chop the parsley and peel the garlic.
Нарежьте петрушку и очистите чеснок.
Pour vegetable oil into a thick-bottomed pan and fry the onions and carrots.
В кастрюлю с толстым дном влейте растительное масло и пожарьте лук и морковь.
When the vegetables are slightly fried, add the meat. Fry for 5-10 minutes.
Когда овощи немного обжарятся, добавьте мясо. Жарьте 5-10 минут.
To prevent the meat from losing its tender texture, do not add salt right away. Add salt to taste when the meat is browned.
Чтобы мясо не потеряло нежную текстуру, не солите сразу. Посолите по вкусу, когда мясо подрумянится.
Pour in water; when the water boils, reduce the heat.
Налейте воду, когда вода закипит, уменьшите огонь.
Add potatoes, herbs and garlic to the soup. Cook until done, 25-35 minutes.
В суп добавьте картофель, зелень и чеснок. Варите до готовности 25- 35 минут.
Serve the soup, garnished with herbs. You can remove the garlic if you wish, it already gives all the taste.
Подайте суп, украсив зеленью. Чеснок по желанию можно убрать, весь вкус он уже дал.
Serve in pots with sour cream and a slice of fresh bread.
Подайте в горшочках со сметаной и кусочком свежего хлеба.