Wash the eggs and peel the potatoes. You can use any bacon you like.
Помойте куриные яйца и очистите картофель. Бекон вы можете взять любой по вашему вкусу.
Boil the potatoes in lightly salted water for 10-15 minutes. Do not overcook the potatoes, as they will still bake in the oven.
Отварите картофель в слегка подсоленной воде в течение 10-15 минут. Сильно картофель не разваривайте, ведь он еще будет запекаться в духовке.
Grease a baking dish with vegetable oil and line it with bacon slices.
Смажьте растительным маслом форму для запекания и выстелите ее ломтиками бекона.
Cool the boiled potatoes slightly and cut them into thin slices.
Немного остудите отварной картофель и нарежьте его тонкими ломтиками.
Place the potatoes in the pan with the bacon and top with the eggs. Salt and pepper everything to taste.
Выложите картофель в форму с беконом и сверху залейте яйцами. Посолите и поперчите все по вкусу.
Place the dish in the oven for 10-15 minutes until the eggs are ready. Cook them to the desired state: leave the yolks runny or bake the eggs completely.
Отправьте блюдо запекаться в духовку на 10-15 минут до готовности яиц. Готовьте их до нужного вам состояния: оставьте желтки жидкими либо полностью запеките яйца.
Scrambled eggs with potatoes and bacon are ready in the oven. Garnish it with chopped herbs and cherry tomatoes. Bon appetit.
Яичница с картофелем и беконом в духовке готова. Украсьте ее рубленой зеленью и помидорами черри. Приятного аппетита.
Add fried onions, tomatoes and olives to the scrambled eggs. This will make the dish even tastier.
Добавьте в яичницу жареный репчатый лук, помидоры и оливки. Так блюдо станет еще вкуснее.