Peel onions, potatoes and carrots. Wash the leeks thoroughly to remove sand and dirt and remove any bad leaves. Rinse the beef and pat dry with a paper towel. Instead of tomato sauce, both tomato paste and ketchup will do. Preheat oven to 200°C.
Очистите репчатый лук, картофель и морковь. Лук-порей хорошо промойте от песка и грязи и удалите плохие листья. Говядину ополосните и промокните бумажным полотенцем. Вместо томатного соуса подойдет и томатная паста, и кетчуп. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the carrots into thin slices.
Нарежьте морковь тонкими ломтиками.
Cut the onion into medium-sized cubes.
Репчатый лук нарежьте кубиками среднего размера.
Cut the leeks into rings.
Лук-порей нарежьте кольцами.
Cut the potatoes into small cubes 1-1.5 cm in size.
Картофель нарежьте небольшими кубиками размером 1-1,5 см.
Cut the potatoes into small cubes 1-1.5 cm in size.
Картофель нарежьте небольшими кубиками размером 1-1,5 см.
Grease a baking dish with oil and place the onions, carrots, potatoes, leeks and beef in it.
Смажьте форму для запекания маслом и выложите в нее лук, морковь, картофель, лук-порей и говядину.
Add tomato sauce, salt and pepper.
Добавьте томатный соус, соль и перец.
Stir vegetables and meat and add a glass of water.
Перемешайте овощи и мясо и залейте стаканом воды.
Cover the pan with foil and place the dish in the oven to bake for 40-50 minutes.
Накройте форму фольгой и отправьте блюдо в духовку запекаться на 40-50 минут.
Baked vegetables with beef are ready.
Запеченные овощи с говядиной готовы.
Garnish the finished dish with leek rings. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте кольцами лука-порея. Приятного аппетита.
Place the ingredients in small portioned pots and bake in them.
Разложите ингредиенты в небольшие порционные горшочки и запеките в них.