Peel the garlic. Wash the champignons and dry with a paper towel. Remove the top layer of skin from the mushroom cap, remove any discoloration, and recut the stem of the mushroom. Preheat the oven to 160⁰C.
Чеснок очистите. Шампиньоны помойте и просушите бумажным полотенцем. Удалите верхний слой кожицы шляпки грибов, удалите все потемнения и обновите срез ножки гриба. Разогрейте духовку до 160⁰С.
Cut the mushrooms into four parts. Chop the garlic.
Грибы разрежьте на четыре части. Чеснок измельчите.
Prepare the sauce: in a bowl, mix mayonnaise, garlic, salt, pepper, Provençal herbs, soy sauce.
Приготовьте соус: в миске смешайте майонез, чеснок, соль, перец, прованские травы, соевый соус.
Mix the sauce with mushrooms.
Соус смешайте с грибами.
Place the mushrooms in the sauce in a baking dish. Bake for 25 minutes.
Выложите грибы в соусе в форму для запекания. Запекайте 25 минут.
Serve the champignons, garnished with fresh, finely chopped herbs.
Подайте шампиньоны, украсив свежей мелко нарубленной зеленью.