Wash the chicken eggs. Prepare the bacon: you can use either raw smoked or classic. Preheat oven to 200°C.
Помойте куриные яйца. Подготовьте бекон: вы можете взять как сырокопченый, так и классический. Разогрейте духовку до 200 °С.
Grease muffin tins with vegetable oil. Line the sides of each ramekin with bacon.
Смажьте формочки для кексов растительным маслом. Стенки каждой формочки выложите беконом.
Break an egg into each mold. Salt and pepper the eggs to taste.
Разбейте по яйцу в каждую формочку. Посолите и поперчите яйца по вкусу.
Place the nests in the oven for 10-15 minutes. Cook them to the desired state: leave the yolks liquid or bake the egg completely.
Отправьте гнезда запекаться в духовку на 10-15 минут. Готовьте их до желаемого состояния: оставьте желтки жидкими либо запеките яйцо полностью.
Decorate the finished nests with greenery. Bon appetit.
Готовые гнезда украсьте зеленью. Приятного аппетита.
Add fried mushrooms and onions or grated boiled potatoes inside the eggs. This will make the nests even tastier and more satisfying.
Добавьте внутрь яиц обжаренные грибы с луком или тертый вареный картофель. Так гнезда станут еще вкуснее и сытнее.