Wash and peel the vegetables. Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil.
Помойте и очистите овощи. Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла.
Place a saucepan with cold water and beef over low heat, add bay leaf, salt and pepper. When the water boils, turn the heat up until the water is bubbling just a little and leave with the lid half-closed for 50 minutes.
Поставьте на медленный огонь кастрюлю с холодной водой и говядиной, добавьте лавровый лист, соль и перец. Когда вода закипит, сделайте огонь таким, чтобы вода бурлила совсем немного и оставьте с полузакрытой крышкой на 50 минут.
Cut the vegetables into thin strips or grate them on a coarse grater. Fry the onions and carrots until half cooked, add the potatoes and garlic, reduce the heat and keep covered until done.
Нарежьте тонкими полосками или натрите на крупной терке овощи. Обжарьте до полуготовности лук и морковь, добавьте картофель и чеснок, уменьшите огонь и держите под закрытой крышкой до готовности.
Transfer the sauté to another container. In the same frying pan, fry the beets until half cooked, add sugar and vinegar and stir-fry for another couple of minutes. Then add the sauté and stir.
Переложите пассировку в другую тару. В той же сковородке обжарьте до полуготовности свеклу, добавьте сахар и уксус и помешивая обжарьте еще пару минут. Затем добавьте пассировку и перемешайте.
Take out the beef and cut it, you can remove the bone. Return the meat and sauté to the broth and leave for another 20-30 minutes over the same low heat. Beef borscht is ready.
Достаньте говядину и нарежьте ее, кость можете удалить. Верните в бульон мясо и пассировку и оставьте еще на 20-30 минут на таком же медленно огне. Борщ с говядиной готов.
Add sour cream and chopped herbs to a plate.
В тарелку добавьте сметану и нарезанную зелень.