Wash the champignons and Chinese cabbage and dry with a paper towel. Remove the top layer of skin from the mushroom cap, remove any discoloration, and recut the stem of the mushroom.
Шампиньоны и пекинскую капусту помойте и просушите бумажным полотенцем. Удалите верхний слой кожицы шляпки грибов, удалите все потемнения и обновите срез ножки гриба.
Cut the champignons, cheese and cherry tomatoes into thin slices.
Шампиньоны, сыр и черри нарежьте тонкими пластинками.
Heat a dry frying pan and toast the bread for 2 minutes on each side.
Разогрейте сухую сковороду и подсушите хлеб по 2 минуты с каждой стороны.
Spread mayonnaise on toast. Lay out the lettuce leaf. Place pieces of cheese and champignons on top. The topmost layer is cherry. The sandwiches are ready.
Смажьте тосты майонезом. Выложите лист салата. Сверху разложите кусочки сыра и шампиньонов. Самый верхний слой – черри. Бутерброды готовы.
Decorate the finished sandwiches with fresh herbs. If desired, heat the sandwiches in a sandwich maker, oven, or grill pan without oil.
Готовые бутерброды украсьте свежей зеленью. При желании подогрейте бутерброды в бутерброднице, духовке или на сковороде-гриль без масла.