Measure and prepare all the necessary ingredients. Remove the skin from the fish, if any. Pat the tuna fillets dry with a paper towel.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Удалите кожу с рыбы, если она имеется. Промокните филе тунца бумажным полотенцем.
Cut the tomatoes into slices and place in a salad bowl.
Нарежьте помидоры дольками и выложите в салатник.
Cut the cucumbers into strips and add them to the tomatoes.
Огурцы нарежьте соломкой, добавьте их к помидорам.
Cut the mozzarella cheese into large slices and add it to the vegetables.
Крупными дольками нарежьте сыр моцарелла и добавьте его к овощам.
Combine mustard, honey, vegetable oil and soy sauce in a bowl. Mix everything until smooth.
Соедините в миске горчицу, мед, растительное масло и соевый соус. Все перемешайте до однородности.
Heat a grill pan with vegetable oil. Salt and pepper the tuna fillets on both sides and place on the grill. Fry the steak for 5 minutes on each side until golden brown, then let the fish rest for 5 minutes.
Разогрейте сковороду гриль с растительным маслом. Посолите и поперчите филе тунца с двух сторон и выложите на гриль. Обжарьте стейк в течение 5 минут с каждой стороны до появления золотистой корочки, после чего дайте рыбе отдохнуть в течение 5 минут.
Add the arugula to the plate with the remaining ingredients.
Добавьте рукколу в тарелку к остальным ингредиентам.
Place fish on top of vegetables. Pour the dressing over the salad, salt and pepper to taste. The dish is ready. Bon appetit!
Выложите рыбу поверх овощей. Полейте салат заправкой, посолите и поперчите по вкусу. Блюдо готово. Приятного аппетита!
To give the salad a restaurant-style look, cut the tuna into strips and place it on top of the vegetables. Sprinkle the finished dish with lemon juice and sprinkle with sesame seeds.
Для того чтобы придать салату вид ресторанного блюда, нарежьте тунец полосками и уложите его на овощи. Готовое блюдо сбрызните лимонным соком и посыпьте кунжутом.