Measure and prepare all the necessary ingredients. Preheat the oven to 180 degrees. Remove the butter from the refrigerator 30 minutes before cooking to give it time to melt.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 градусов. Достаньте сливочное масло из холодильника за 30 минут до начала готовки для того, чтобы оно успело подтаять.
Cut the pear into medium cubes.
Нарежьте грушу средними кубиками.
Rub the cottage cheese through a sieve and sift the flour.
Протрите через сито творог, муку просейте.
Mix butter, cottage cheese and sugar in a large, deep bowl. Beat the ingredients with a mixer until smooth.
Смешайте в большой, глубокой миске масло, творог и сахар. Взбейте ингредиенты миксером до состояния однородной массы.
Add the egg to the resulting mixture and mix the ingredients with a mixer again.
В получившуюся смесь добавьте яйцо и перемешайте ингредиенты миксером еще раз.
Place the flour and baking powder in a bowl and add the pear pieces. Using a spatula, mix the ingredients together.
Всыпьте в миску муку и разрыхлитель, добавьте кусочки груши. С помощью лопатки смешайте ингредиенты вместе.
Line a baking dish with parchment paper, place the dough with the pear in it and smooth it out thoroughly. Place the pie in an oven preheated to 180 degrees for 40-50 minutes.
Застелите форму для запекания пергаментной бумагой, выложите в нее тесто с грушей и тщательно разровняйте. Отправьте пирог в разогретую до 180 градусов духовку на 40-50 минут.
Leave the finished pie in the pan for 20 minutes, then remove and serve.
Готовый пирог оставьте в форме на 20 минут, а затем выньте и подайте к столу.
Decorate the cottage cheese pie with mint. Bon appetit.
Украсьте творожный пирог мятой. Приятного аппетита.
Cut the remaining pear into slices and place on top of the pie. You can also pour Jerusalem artichoke syrup over it and sprinkle with coconut flakes.
Нарежьте остатки груши дольками и выложите сверху на пирог. Также вы можете полить его сиропом топинамбура и посыпать кокосовой стружкой.