Drain the red beans in a colander and dry with a paper towel. Wash and peel the carrots. Peel the onion. Wash the Chinese cabbage and mushrooms and dry with a paper towel. Remove the top layer of skin from the mushroom cap, remove any discoloration, and recut the stem of the mushroom.
Красную фасоль слейте на дуршлаг и просушите бумажным полотенцем. Морковь помойте и очистите. Лук очистите. Пекинскую капусту и шампиньоны помойте и просушите бумажным полотенцем. Удалите верхний слой кожицы шляпки грибов, удалите все потемнения и обновите срез ножки гриба.
Cut mushrooms, carrots, onions and lettuce into small cubes.
Грибы, морковь, лук и листья салат нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the carrots and onions for 5 minutes, then add the mushrooms. Fry everything together for 10 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте морковь и лук 5 минут, затем добавьте грибы. Жарьте все вместе в течение 10 минут.
Add red beans, Chinese cabbage and tomato paste to the pan. Stir. Cook a little longer until the cabbage is soft.
Добавьте в сковороду красную фасоль, пекинскую капусту и томатную пасту. Перемешайте. Готовьте еще немного до мягкости капусты.
Place the prepared filling on the tortilla and wrap it up. The burrito is ready.
Выложите на тортилью готовую начинку и заверните. Буррито готово.