Prepare all ingredients according to the list. Thaw the dough first. Preheat the oven to 180℃.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Тесто предварительно разморозьте. Разогрейте духовку до 180℃.
Roll out the dough to a thickness of 3-4 mm and brush with jam.
Раскатайте тесто до толщины 3-4 мм и смажьте вареньем.
Roll the dough with filling into a roll and cut into small pieces 3-4 cm wide.
Сверните тесто с начинкой в рулет и разрежьте на небольшие кусочки шириной 3-4 см.
Place the puff pastries in a baking pan lined with parchment paper.
Выложите слойки в форму для выпечки, застеленную пергаментной бумагой.
Leave the puff pastries in the oven for about 15-20 minutes at 180 degrees.
Оставьте слойки в духовом шкафу примерно на 15-20 минут при температуре 180 градусов.
The puff pastries are ready and ready to serve. Bon appetit!
Слойки готовы, можно подавать. Приятного аппетита!
Sprinkle the puff pastries with powdered sugar or cinnamon. If you wish, you can add nuts inside the puffs.
Посыпьте слойки сахарной пудрой или корицей. По желанию вы можете добавить внутрь слоек орехи.