Prepare all ingredients according to the list. Thaw the dough first. Wash the cherries. If you are using cherries with pits, remove them. Preheat the oven to 180℃.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Тесто предварительно разморозьте. Помойте вишню. Если вы используете вишню с косточками, то удалите их. Разогрейте духовку до 180℃.
Roll out the dough to a thickness of 3-4 mm and cut it into two parts. Place the cherries on the dough and sprinkle sugar on top.
Раскатайте тесто до толщины 3-4 мм и разрежьте его на две части. Выложите вишню на тесто и посыпьте сверху сахаром.
Wrap the dough in an envelope and pinch the edges.
Заверните тесто конвертиком и защипните края.
Place the puff pastries in a baking pan lined with parchment paper.
Выложите слойки в форму для выпечки, застеленную пергаментной бумагой.
Bake the puff pastries at 180 degrees for 15-20 minutes until you see a golden brown crust.
Выпекайте слойки при 180 градусах 15-20 минут, пока не увидите румяную корочку.
The puff pastries are ready and ready to serve. Bon appetit!
Слойки готовы, можно подавать. Приятного аппетита!
Sprinkle the puff pastries with powdered sugar or cinnamon. If you wish, you can add nuts or cream cheese inside the puffs.
Посыпьте слойки сахарной пудрой или корицей. По желанию вы можете добавить внутрь слоек орехи или сырный крем.