Measure out everything you need for cooking. Remove the dough from the refrigerator in advance. Wash the pear. Preheat the oven to 180 degrees.
Отмерьте все нужное для приготовления. Тесто заранее достаньте из холодильника. Помойте грушу. Прогрейте духовой шкаф до 180 градусов.
Cut the pear into small cubes.
Нарежьте грушу небольшими кубиками.
Roll out the dough with a rolling pin so that it is 3-4 mm thick. Drizzle the dough with honey and place the pear on top.
Выкатайте тесто скалкой так, чтобы оно получилось 3-4 мм толщиной. Полейте тесто медом и выложите сверху грушу.
Wrap the filled dough into a roll and cut into slices 3-4 cm wide.
Заверните начиненное тесто в виде рулета и порежьте на ломтики шириной 3-4 см.
Line a baking dish with parchment, place the puff pastries there, brush with a raw chicken egg and leave for 5 minutes.
Выстелите форму для выпечки пергаментом, положите туда слойки, помажьте сырым куриным яйцом и оставьте так на 5 минут.
Place the puff pastries in the oven, preheated to 180 degrees, for 15-20 minutes. Wait for the crust to appear golden brown.
Поставьте слойки в духовой шкаф, разогретый до 180 градусов, на 15-20 минут. Дождитесь появления румяной корочки.
The fragrant pear puffs are ready. Remove them from the oven and let cool slightly before serving. Bon appetit!
Ароматные слойки с грушей готовы. Достаньте их из духовки и дайте немного остыть перед подачей на стол. Приятного аппетита!
Sprinkle the puff pastries with powdered sugar or cinnamon.
Посыпьте слойки сахарной пудрой или корицей.