Get all the necessary products. Thaw the dough and strawberries. Let the oven preheat to 180 degrees.
Достаньте все необходимые продукты. Разморозьте тесто и клубнику. Дайте духовке нагреться до 180 градусов.
Roll out the puff pastry to a thickness of 3-4 mm, then cut it into two parts.
Раскатайте слоеное тесто до толщины 3-4 мм, затем разрежьте его на две части.
Fold the dough over and pinch the edges.
Заверните тесто и защипните края.
Place the puff pastries in a baking dish on parchment paper. Cover the puff pastries with the raw egg and leave for 5 minutes.
Разложите слойки в форме для выпечки, на пергаментную бумагу. Покройте слойки сырым яйцом и оставьте на 5 минут.
Place the puff pastries in the oven for 15-20 minutes until golden brown.
Отправьте слойки выпекаться в духовку на 15-20 минут до появления румяной корочки.
The puff pastries are ready and ready to serve. Bon appetit!
Слойки готовы, можно подавать. Приятного аппетита!
Sprinkle the puff pastries with powdered sugar.
Посыпьте слойки сахарной пудрой.