Thaw the puff pastry and prepare the rest of the ingredients. You can use any jam you like. Preheat the oven to 180℃.
Разморозьте слоеное тесто, подготовьте остальные продукты. Повидло вы можете использовать любое по вашему вкусу. Разогрейте духовку до 180℃.
Roll out the puff pastry on a floured surface to a thickness of 3-4mm. Distribute the jam over the entire area of the dough.
Раскатайте слоеное тесто на посыпанном мукой столе до толщины 3-4 мм. Распределите повидло на всю площадь теста.
Roll the dough with the filling into a tight roll.
Сверните тесто с начинкой в плотный рулет.
Cut the roll into pieces 3-4 cm wide.
Разрежьте рулет на кусочки шириной 3-4 см.
Place the puff pastries on a baking sheet lined with parchment. Brush each puff pastry with beaten egg.
Выложите слойки на противень, застеленный пергаментом. Смажьте каждую слойку взбитым яйцом.
Send the puff pastries to bake in the oven at 180℃ for 15-20 minutes.
Отправьте слойки выпекаться в духовку при 180℃ в течение 15-20мин.
Puff pastries with jam are ready. Bon appetit!
Слойки с повидлом готовы. Приятного аппетита!
Decorate the finished puff pastries with powdered sugar, grated chocolate or cinnamon.
Готовые слойки украсьте сахарной пудрой, тертым шоколадом или корицей.