Prepare all ingredients according to the list. Thaw the dough first. Preheat the oven to 180℃.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Тесто предварительно разморозьте. Разогрейте духовку до 180℃.
Place the raisins in a deep plate, cover them with cool water and leave for 5 minutes, then rinse well.
Выложите изюм в глубокую тарелку, залейте его прохладной водой и оставьте на 5 минут, после этого хорошо промойте.
When the dough is defrosted, roll it out with a rolling pin to 3-4 mm in thickness. Spread raisins evenly on top and sprinkle with sugar.
Когда тесто разморозится, раскатайте его скалкой до 3-4 мм в толщину. Сверху равномерно распределите изюм и посыпьте сахаром.
Roll the dough with filling into a roll and cut into small pieces 3-4 cm wide.
Сверните тесто с начинкой в рулет и разрежьте на небольшие кусочки шириной 3-4 см.
Place the puff pastries in a baking pan lined with parchment paper.
Выложите слойки в форму для выпечки, застеленную пергаментной бумагой.
Place the puff pastries in the oven and bake there for 15-20 minutes at 180°C until golden brown.
Поместите слойки в духовку и выпекайте там 15-20 минут при 180०С, пока не появится румяная корка.
Hot puff pastries with raisins are ready to serve. Bon appetit.
Горячие слойки с изюмом готовы к подаче. Приятного аппетита.
Sprinkle the puff pastries with powdered sugar or cinnamon.
Посыпьте слойки сахарной пудрой или корицей.