Thaw the puff pastry and prepare the rest of the ingredients. Preheat the oven to 180℃.
Разморозьте слоеное тесто, подготовьте остальные продукты. Разогрейте духовку до 180℃.
Roll out the puff pastry on a floured board.
Раскатайте слоеное тесто на посыпанном мукой столе.
Cut the dough into strips 3-4 cm wide.
Разрежьте тесто на полоски шириной 3-4 см.
Place strips of dough on a baking tray lined with parchment. Brush each strip with beaten egg. Sprinkle sugar on top of the puff pastries.
Выложите полоски теста на противень для запекания, застеленный пергаментом. Смажьте каждую полоску взбитым яйцом. Сверху посыпьте слойки сахаром.
Sprinkle sugar and cinnamon on top of the puff pastries.
Сверху посыпьте слойки сахаром и корицей.
Place the puff pastries in the oven at 180℃ for 10-15 minutes.
Отправьте слойки выпекаться в духовку при 180℃ в течение 10-15 минут.
The cinnamon puffs are ready. Bon appetit!
Слойки с корицей готовы. Приятного аппетита!
Sprinkle the puffs with grated dark chocolate.
Посыпьте слойки тертым горьким шоколадом.