Prepare your ingredients. Take the dough out in advance so that it is at room temperature.
Подготовьте ингредиенты. Заранее достаньте тесто, чтобы оно было комнатной температуры.
In a bowl, mix cottage cheese, sour cream and sugar.
В миске смешайте творог, сметану и сахар.
Roll out the dough to a thickness of 3-4 mm. Place the curd filling on it and distribute evenly.
Тесто раскатайте до толщины 3-4 мм. Выложите на него творожную начинку и равномерно распределите.
Roll the dough with filling into a roll and cut into pieces approximately 3 cm thick, as shown in the photo.
Сверните тесто с начинкой в рулет и нарежьте на кусочки толщиной примерно 3 см, как показано на фото.
Shake the egg and brush the puff pastries with it.
Взболтайте яйцо и смажьте им слойки.
Send the puff pastries to bake in the oven preheated to 180 degrees for 10-15 minutes.
Отправьте слойки выпекаться в духовку, разогретую до 180 градусов, на 10-15 минут.
Cottage cheese puff pastries are ready. Bon appetit.
Слойки с творогом готовы. Приятного аппетита.
When serving, sprinkle the puff pastries with powdered sugar. Serve them with tea and jam.
При подаче посыпьте слойки сахарной пудрой. Подайте их с чаем и вареньем.