Lightly salted trout can be taken either sliced or whole. In this case, remove the skin and cut the trout into slices. Rinse the dill and dry with a paper towel. Wash the lemon – you only need one slice to decorate the bruschetta. Preheat the oven to 180°C.
Слабосоленую форель можно взять как нарезанную, так и цельным куском. В таком случае удалите кожу и нарежьте форель ломтиками. Укроп ополосните и просушите бумажным полотенцем. Лимон помойте – понадобится всего один ломтик для украшения брускетт. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut 5 baguette slices, 1 cm thick. Place the baguette on a baking sheet and drizzle with olive oil. Place the baguette in the oven for 5-7 minutes to toast until golden brown.
Отрежьте 5 ломтиков багета толщиной 1 см. Выложите багет на противень и полейте оливковым маслом. Отправьте багет в духовку на 5-7 минут, чтобы он поджарился до золотистой корочки.
Spread the toasted baguette with butter.
Поджаренный багет намажьте сливочным маслом.
Place the trout slices on top of the butter.
Выложите сверху на масло ломтики форели.
Garnish the bruschetta with dill sprigs and thin slices of lemon.
Украсьте брускетты веточками укропа и тонкими ломтиками лимона.