Thaw the puff pastry and preheat the oven to 180℃.
Разморозьте слоеное тесто и разогрейте духовку до 180℃.
The puff pastry needs to be rolled out thinly. To prevent the dough from sticking, sprinkle it with flour.
Слоеное тесто нужно тонко раскатать. Чтобы тесто не липло, посыпайте его мукой.
Place poppy seeds and sugar on the rolled out dough and spread over the entire area of the dough.
На раскатанное тесто выложите мак и сахар и распределите по всей площади теста.
Carefully roll the dough with filling into a roll and cut into equal pieces 3-4 cm wide.
Тесто с начинкой аккуратно скатайте в рулет и разрежьте на равные кусочки шириной 3-4 см.
Place the puff pastries on a baking sheet lined with parchment. Brush each puff pastry with beaten egg.
Выложите слойки на противень, застеленный пергаментом. Смажьте каждую слойку взбитым яйцом.
Place the puff pastries in the oven and bake at 180℃ for about 15-20 minutes.
Положите слойки в духовку и выпекайте при 180℃ около 15-20 мин.