Thaw the puff pastry in advance and prepare the rest of the ingredients. Preheat the oven to 180 degrees.
Заранее разморозьте слоеное тесто, подготовьте остальные продукты. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Roll out the puff pastry, carefully without damaging the structure of the layers. Use flour if the dough sticks too much to your hands or utensils.
Раскатайте слоеное тесто, аккуратно, не повредив структуру слоев. Используйте муку, если тесто слишком сильно липнет к рукам и посуде.
Cut the dough into strips 3-4 cm wide.
Разрежьте тесто на полоски шириной 3-4 см.
Place strips of dough on a baking tray lined with parchment. Brush each strip with beaten egg. Sprinkle sugar on top of the puff pastries.
Выложите полоски теста на противень для запекания, застеленный пергаментом. Смажьте каждую полоску взбитым яйцом. Сверху посыпьте слойки сахаром.
Place the puff pastries in the oven to bake at 180℃ for 10-15 minutes. Ready. Bon appetit!
Отправьте слойки в духовку выпекаться при 180℃ в течение 10-15 минут. Готов. Приятного аппетита!