Wash tomatoes, chicken fillet, Chinese cabbage and avocado and dry with a paper towel. Peel and seed the avocado. Remove the hard parts from Chinese cabbage. Prepare the sauce: in a bowl, mix mayonnaise, salt and pepper to taste.
Помидоры, куриное филе, пекинскую капусту и авокадо помойте и просушите бумажным полотенцем. Авокадо очистите от кожицы и семечка. У пекинской капусты удалите твердые части. Приготовьте соус: в миске смешайте майонез, соль и перец по вкусу.
Cut the tomatoes into large cubes. Cut the lettuce and avocado into strips.
Помидоры нарежьте крупным кубиком. Листья салата и авокадо нарежьте соломкой.
Cut the chicken fillet into large pieces. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken for 15 minutes. Add salt and pepper to taste.
Куриное филе нарежьте на крупные кусочки. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте курицу в течение 15 минут. Добавьте соль и перец по вкусу.
Place the tortilla on a cutting board. Lubricate it with mayonnaise and place the first layer of avocado, then Chinese cabbage leaves and tomatoes.
Тортилью выложите на разделочную доску. Смажьте ее майонезом и выложите первым слоем авокадо, затем листья пекинской капусты и томаты.
Place the cooked chicken on top and fold the edges of the tortilla towards the center.
Сверху выложите готовую курицу и заверните края тортильи к центру.
Wrap the chicken roll in parchment and serve with a bowl of sauce.
Заверните чикен-ролл в пергамент и подайте с пиалой соуса.