Place all ingredients on the table for your convenience. Take the dough out in advance so that it is at room temperature. Hard boil the eggs and peel them.
Выложите все ингредиенты на стол для вашего удобства. Заранее достаньте тесто, чтобы оно было комнатной температуры. Сварите яйца вкрутую и почистите.
Cut the boiled eggs into small cubes. Chop the green onions.
Вареные яйца нарежьте маленькими кубиками. Нашинкуйте зеленый лук.
Roll out the dough and cut into four squares.
Раскатайте тесто и разрежьте на четыре квадрата.
Place filling in the middle of each square. Form triangular puff pastries.
Выложите начинку на середину каждого квадрата. Сформируйте треугольные слойки.
Beat the egg and brush each puff pastry with it. Sprinkle with sesame seeds if desired.
Взболтайте яйцо и смажьте им каждую слойку. Присыпьте кунжутом по желанию.
Send the puff pastries to bake in the oven preheated to 180 degrees for 10-15 minutes.
Отправьте слойки выпекаться в духовку, разогретую до 180 градусов, на 10-15 минут.
The egg puffs are ready. Bon appetit.
Слойки с яйцом готовы. Приятного аппетита.
Serve the puff pastries with sour cream to make them even tastier!
Подайте слойки со сметаной, так они станут еще вкуснее!