Prepare thawed chicken fillet in advance. Wash the potatoes, mushrooms and herbs thoroughly, and prepare the rest of the food on the table for ease of preparation.
Заранее подготовьте размороженное филе курицы. Тщательно помойте картофель, грибы и зелень, подготовьте остальные продукты на столе для удобства приготовления.
Cut the potatoes into small cubes, chop the mushrooms into thin slices, and chop the fresh herbs.
Нарежьте картофель мелкими кубиками, грибы нашинкуйте тонкими ломтиками, измельчите свежую зелень.
Grate the hard cheese on a fine grater.
Твердый сыр натрите на мелкой терке.
Place potatoes, mushrooms and cheese in a separate container, season with mayonnaise, add salt and pepper to taste. Mix thoroughly.
В отдельную емкость выложите картофель, грибы и сыр, заправьте майонезом, добавьте соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Grease a baking dish with vegetable oil and add all ingredients.
Смажьте форму для запекания растительным маслом, переложите все ингредиенты.
Bake in the oven at 180℃ for 40-50 minutes. Divide the finished dish into portions and place on plates for serving.
Выпекайте в духовке при 180℃ в течение 40-50 мин. Готовое блюдо разделите на порции, разложите на тарелки для подачи.
Garnish portions with chopped fresh herbs.
Украсьте порции измельченной свежей зеленью.