Wash and peel the potatoes thoroughly. Wash the mushrooms and herbs, prepare the rest of the food on the table for ease of preparation.
Тщательно помойте и очистите картофель. Помойте грибы и зелень, подготовьте остальные продукты на столе для удобства приготовления.
Cut the potatoes into small cubes, chop the mushrooms into thin slices, and chop the fresh herbs.
Нарежьте картофель мелкими кубиками, грибы нашинкуйте тонкими ломтиками, измельчите свежую зелень.
Grease a baking dish with a small amount of vegetable oil. Place the potatoes on the bottom of the pan, then coat them with mayonnaise.
Смажьте форму для запекания небольшим количеством растительного масла. На дно формы уложите картофель, затем промажьте его майонезом.
Place chopped mushrooms on top, stir, add mayonnaise if necessary. Season with ground black pepper and salt to taste.
Сверху уложите нарезанные грибы, перемешайте, добавьте по необходимости майонез. Приправьте черным молотым перцем и солью по вкусу.
Bake potatoes in the oven at 180℃ for 40-50 minutes. Divide the finished dish into portions, place on plates for serving, and garnish with chopped fresh herbs on top. Bon appetit!
Запекайте картофель в духовке при 180℃ в течение 40-50 мин. Готовое блюдо разделите на порции, разложите на тарелки для подачи, украсьте сверху измельченной свежей зеленью. Приятного аппетита!