Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the chicken fillet. Preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Куриное филе промойте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Cut the chicken fillet in half.
Куриное филе разрежьте пополам.
Place the chicken fillet in a deep container. Add Herbes de Provence seasoning, chicken spices, salt and pepper to taste.
Выложите куриное филе в глубокую емкость. Добавьте к нему приправу «Прованские травы», специи для курицы, соль и перец по вкусу.
Pour the seasoned chicken fillet with kefir and stir.
Залейте куриное филе с приправами кефиром и перемешайте.
Peel the onion and garlic, chop and add to the chicken in kefir. Stir and leave for 10 minutes so that the chicken fillet is saturated with the marinade.
Лук и чеснок очистите, нарежьте и добавьте к курице в кефире. Перемешайте и оставьте на 10 минут для того, чтобы курное филе пропиталось маринадом.
Place the marinated chicken fillet in a baking dish.
Выложите куриное филе в маринаде в форму для запекания.
Bake the chicken in kefir for 60 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Запекайте курицу в кефире 60 минут в предварительно разогретой до 180 градусов духовке.
Before serving, cut the chicken fillet into slices. Garnish a portion of the dish with seasonings.
Перед подачей нарежьте куриное филе ломтиками. Порцию блюда украсьте приправами.