Wash the avocado and remove the peel and seeds. Remove the bread from packaging.
Авокадо помойте и очистите от кожуры и семечка. Хлеб освободите от упаковки.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the toast bread on both sides for 2 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте тостовый хлеб с двух сторон по 2 минуты.
Remove the bread from the pan. Break quail eggs into a frying pan.
Достаньте хлеб из сковороды. Разбейте на сковороду перепелиные яйца.
Prepare the avocado: mash the avocado in a bowl and add olive oil, salt and pepper. Stir until smooth puree.
Подготовьте авокадо: в миске разомните авокадо и добавьте к нему оливковое масло, соль, перец. Перемешайте до однородного пюре.
Brush the bread with the avocado dressing and place the eggs on top.
Смажьте хлеб получившейся заправкой из авокадо и выложите сверху яйца.
Cut the sandwich in half and garnish with fresh parsley or cilantro leaves.
Сэндвич разрежьте пополам и украсьте листиками свежей петрушки или кинзы.