Wash vegetables and herbs. Peel the onion.
Овощи и зелень помойте. Лук очистите от шелухи.
Coarsely chop the bell pepper.
Крупно нарежьте болгарский перец.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Coarsely chop the cucumber.
Крупно нарежьте огурец.
Cut the onions into rings.
Нарежьте кольцами репчатый лук.
Cut the Feta cheese into cubes.
Нарежьте сыр Фета на кубики.
Transfer the olives, chopped vegetables and Feta cheese to a suitable bowl.
Переложите маслины, нарезанные овощи и сыр Фета в подходящую миску.
Season the salad with balsamic vinegar and vegetable oil, add Provençal herbs, salt and pepper to taste.
Заправьте салат бальзамическим уксусом и растительным маслом, добавьте прованские травы, соль и перец по вкусу.
Stir the salad. Divide the salad among plates and serve.
Перемешайте салат. Разложите салат по тарелкам и подавайте на стол.
Garnish the salad with fresh dill.
Украсьте салат свежим укропом.