Check all the necessary ingredients, wash the vegetables, rinse the chicken breast and dry with paper towels, boil the water for the chicken breast, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи, промойте куриную грудку и просушите бумажными полотенцами, поставьте кипятиться воду для куриной грудки, подготовьте рабочую поверхность.
Boil the chicken breast in salted boiling water until tender, 15-20 minutes.
Отварите куриную грудку в подсоленной кипящей воде до готовности в течение 15-20 минут.
Chop the sweet bell pepper.
Нарежьте сладкий болгарский перец.
Finely chop the garlic.
Мелко нарежьте чеснок.
Cool the chicken breast and cut into small pieces.
Остудите куриную грудку и нарежьте небольшими кусочками.
Place chopped chicken breast, bell pepper, Korean carrots and canned corn into a salad bowl.
Переложите в салатницу нарезанную куриную грудку, болгарский перец, морковь по-корейски и консервированную кукурузу.
Add mayonnaise and garlic, salt and pepper to taste.
Добавьте майонез и чеснок, соль и перец по вкусу.
Mix the salad thoroughly. Place on serving plates and serve. Bon appetit!
Тщательно перемешайте салат. Разложите по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the salad with fresh herbs and coarse black pepper.
Украсьте салат свежей зеленью и черным перцем крупного помола.