Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the raisins and cover with water. Preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Изюм промойте и залейте водой. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Add the yolks of two eggs, semolina, sugar, raisins, flour, butter and 200 g to the pureed cottage cheese. sour cream. Mix thoroughly.
В протертый творог добавьте желтки двух яиц, манную крупу, сахар, изюм, муку, сливочное масло и 200 гр. сметаны. Тщательно перемешайте.
Grease a baking dish with butter.
Смажьте форму для запекания сливочным маслом.
Place breadcrumbs in an even layer on the bottom of the pan.
На дно формы ровным слоем выложите панировочные сухари.
Place the curd mixture on the breadcrumbs and smooth it out.
На панировочные сухари выложите творожную массу и разровняйте ее.
Mix the egg with the remaining sour cream.
Смешайте яйцо с оставшейся сметаной.
Spread the egg-sour cream mixture in an even layer over the cottage cheese with raisins.
Выложите яично-сметанную смесь ровным слоем на творог с изюмом.
Beat the egg whites with a mixer until stiff peaks form and place in an even layer in a baking dish.
Взбейте миксером белки до устойчивых пиков и выложите в форму для запекания ровным слоем.
Place the baking dish in an oven preheated to 180 degrees for 25-30 minutes. Leave the finished pudding in the pan for 5-10 minutes, then place it on a dish.
Поставьте форму для запекания в предварительно разогретую до 180 градусов духовку на 25-30 минут. Готовый пудинг оставьте в форме на 5-10 минут, затем выложите его на блюдо.
Decorate pudding portions with fresh berries, powdered sugar and jam.
Порции пудинга украсьте свежими ягодами, сахарной пудрой и вареньем.