Check all the necessary ingredients, wash the vegetables, prepare the work surface, heat the cream to room temperature, and boil the water for the soup.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи, подготовьте рабочую поверхность, нагрейте сливки до комнатной температуры, поставьте кипятиться воду для супа.
Chop the carrots.
Нарежьте морковь.
Chop the onion.
Нарежьте лук.
Cut the fish fillet.
Нарежьте филе рыбы.
Slice the potatoes.
Нарежьте картофель.
Transfer the potatoes to a preheated frying pan with vegetable oil. Fry for 3-5 minutes.
Переложите картофель на предварительно разогретую сковороду с добавлением растительного масла. Обжарьте в течение 3-5 минут.
Add chopped vegetables to potatoes. Fry vegetables for 3-5 minutes.
Переложите к картофелю нарезанные овощи. Обжаривайте овощи в течение 3-5 минут.
Transfer the salmon to boiling salted water. Cook for 2-3 minutes.
Переложите семгу в кипящую подсоленную воду. Варите в течение 2-3 минут.
Add the roasted vegetables to the pan and cook for 15-20 minutes.
Добавьте в кастрюлю обжаренные овощи и варите в течение 15-20 минут.
Add a teaspoon of vegetable oil, salt and pepper to taste.
Добавьте чайную ложку растительного масла, соль и перец по вкусу.
Gently pour the cream into the soup. Cook the soup for another 1-2 minutes. Blend the soup with a blender until smooth.
Аккуратно влейте в суп сливки. Варите суп еще 1-2 минуты. Взбейте суп блендером до однородности.
Divide the cream soup into serving bowls and serve. Garnish the soup with fresh herbs, cream, and coarsely ground pepper if desired. Bon appetit!
Разложите крем-суп по порционным тарелкам и подавайте на стол. Украсьте суп по желанию свежей зеленью, сливками, крупно молотым перцем. Приятного аппетита!
Add toasted white bread croutons to the cream soup with salmon.
Добавьте в крем-суп с семгой поджаренные сухарики из белого хлеба.