Wash the chicken fillet and cabbage and dry with a paper towel. Peel the onions and carrots. Remove the hard parts from the cabbage.
Куриное филе и капусту помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук и морковь очистите. У капусты удалите твердые части.
Cut cabbage, onions, carrots and chicken fillet into thin strips.
Капусту, лук, морковь и куриное филе нарежьте тонкой соломкой.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken for 5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте курицу в течение 5 минут.
Add onions, carrots, cabbage to the fillet. Turn down the heat. Cook, stirring thoroughly, until the cabbage is cooked.
Добавьте к филе лук, морковь, капусту. Убавьте огонь. Готовьте, тщательно перемешивая, пока капуста не будет готова.
Serve the cabbage with a slice of toasted bread and a generous handful of freshly chopped herbs.
Подавайте капусту с ломтиком подсушенного хлеба и щедрой горстью свежей нарубленной зелени.