Boil the lentils until tender for 20-25 minutes, check all the necessary ingredients, wash the vegetables, prepare the work surface.
Отварите чечевицу до готовности в течение 20-25 минут, проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the tomatoes into slices.
Нарежьте помидоры ломтиками.
Cut the sweet bell pepper into slices.
Нарежьте сладкий болгарский перец ломтиками.
Cut the onion into rings. Chop the garlic.
Нарежьте репчатый лук кольцами. Измельчите чеснок.
Also cut the cheese into slices.
Сыр также нарежьте ломтиками.
Transfer the chopped ingredients and lentils to a salad bowl. Season the salad with vegetable oil. Add Provençal herbs, salt and pepper to taste.
Переложите нарезанные ингредиенты и чечевицу в салатницу. Заправьте салат растительным маслом. Добавьте прованские травы, соль и перец по вкусу.
Mix the salad thoroughly.
Тщательно перемешайте салат.
Divide the salad among portioned plates and serve. Bon appetit!
Разложите салат по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the salad with coarse black pepper and fresh basil.
Украсьте салат черным перцем крупного помола и свежим базиликом.