Place the ingredients on the table for easy preparation. Peel the potatoes, onions and garlic.
Выложите ингредиенты на стол для удобства приготовления. Картофель, лук и чеснок очистите.
Grate the potatoes and onions on a coarse grater.
Натрите картофель и лук на крупной терке.
Place potatoes, onions and eggs in a bowl. Salt and pepper the ingredients to taste.
Выложите картофель, лук и яйца в емкость. Посолите и поперчите ингредиенты по вкусу.
Mix the ingredients in a bowl and place the kugel in a baking dish.
Перемешайте ингредиенты в миске и выложите кугель в форму для запекания.
Place the pan in the preheated oven and bake the potato kugel at 180 degrees for about 60 minutes until golden brown on top and soft inside.
Отправьте форму в разогретую духовку и запекайте картофельный кугель при температуре 180 градусов около 60 минут до румяной корочки сверху и мягкости внутри.
Top the potato kugel with fresh herbs or sour cream. Bon appetit!
Дополните картофельный кугель свежей зеленью или сметаной. Приятного аппетита!