Place all ingredients on the table for easy preparation. Peel potatoes, carrots, onions and garlic.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Почистите картофель, морковь, лук и чеснок.
Finely chop the garlic and onion.
Мелко нарежьте чеснок и лук.
Grate potatoes, carrots and cheese on a coarse grater.
Картофель, морковь и сыр натрите на крупной терке.
Place potatoes, cheese, carrots, flour, sour cream, onion, garlic, egg and minced meat in a deep container. Add salt and pepper to taste.
Выложите в глубокую емкость картофель, сыр, морковь, муку, сметану, лук, чеснок, яйцо и фарш. Добавьте соль и перец по вкусу.
Mix the future casserole thoroughly.
Тщательно перемешайте будущую запеканку.
Place everything in a baking dish and place in an oven preheated to 180 degrees for about 60 minutes. Serve the finished potato casserole immediately after cooking.
Выложите все в форму для запекания и поставьте в предварительно разогретую до 180 градусов духовку примерно на 60 минут. Готовую картофельную запеканку подавайте сразу же после приготовления.
To add some spice, the potato casserole can be served with mustard.
Для придания остроты картофельную запеканку можно подать с горчицей.