Recipes / Puff pastries with cherry jam Слойки с вишневым джемом
Using ready-made puff pastry, you can quickly prepare homemade cakes for every taste. This semi-finished product is a must have in any freezer. The filling for such pies can be varied: cheese, chicken, mushrooms, berries or jam. Use what you have in the refrigerator and enjoy your tea. In this recipe, we use cherry jam as a filler, which will give the puff pastries a slight sourness.
Готовое слоеное тесто позволяет за считанные минуты приготовить домашнюю выпечку на любой вкус. Этот полуфабрикат стал незаменимым в любой морозилке. Для таких пирожков можно использовать разнообразные начинки: сыр, курица, грибы, ягоды или варенье. Достаньте то, что есть в холодильнике, и наслаждайтесь чаепитием. В этом рецепте в качестве наполнителя применяем вишневый джем, который придаст слойкам легкую кислинку.
Steps / Шаги:
Prepare all ingredients according to the list. Thaw the dough first. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Тесто предварительно разморозьте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Divide the puff pastry into two parts. Roll each one out with a rolling pin.
Разделите слоеное тесто на две части. Раскатайте каждую из них скалкой.
Spread the filling and fold the edges of the dough into a star shape.
Разложите начинку и сложите края теста звездочкой.
Line a baking dish or baking sheet with baking paper. Place puff pastries on it.
Застелите форму для запекания или противень бумагой для выпечки. Выложите на нее слойки.
Place the pan in the preheated oven and bake the puff pastries for 15 minutes until golden brown.
Поставьте форму в разогретую духовку и выпекайте слойки 15 минут до появления румяной корочки.
Sprinkle the puff pastries with powdered sugar. Bon appetit!
Посыпьте слойки сахарной пудрой. Приятного аппетита!