Wash the vegetables. Rinse the salad mix and dry with a paper towel. Drain all the liquid from the tuna and mash it with a fork.
Помойте овощи. Микс салатов ополосните и просушите бумажным полотенцем. Слейте всю жидкость из тунца и разомните его вилкой.
Without defrosting, place the green beans into boiling water and cook for about 3 minutes. Drain it in a colander and run cold water over it to stop the cooking process.
Стручковую фасоль, не размораживая, закиньте в кипящую воду и варите около 3 минут. Откиньте ее на дуршлаг и обдайте холодной водой, чтобы остановить процесс приготовления.
Grate the lime zest on a fine grater.
Цедру лайма натрите на мелкой терке.
Peel the avocado and cut into 1 cm cubes. Sprinkle it with lime juice.
Авокадо очистите и порежьте кубиком размером 1 см. Сбрызните его соком лайма.
Cut the cucumber into semicircular slices or into cubes.
Огурец порежьте полукруглыми ломтиками либо также кубиком.
Cut the cherry tomatoes in half.
Помидоры черри порежьте пополам.
In a deep bowl, combine salad mix, cherry tomatoes, cucumbers, avocado, green beans and tuna. Add lime zest. Season everything with vegetable oil and wine vinegar, salt and pepper to taste.
В глубокой чаше соедините микс салатов, помидоры черри, огурцы, авокадо, стручковую фасоль и тунец. Добавьте цедру лайма. Заправьте всё растительным маслом и винным уксусом, посолите и поперчите по вкусу.
Stir. Avocado and tuna salad is ready. Bon appetit.
Перемешайте. Салат с авокадо и тунцом готов. Приятного аппетита.