Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Sift cornmeal and baking powder into a container and mix the ingredients.
В емкость просейте кукурузную муку и разрыхлитель и перемешайте ингредиенты.
Finely chop the dates.
Мелко нарежьте финики.
In a deep bowl, combine chopped dates, vegetable oil, milk and butter.
В глубокой миске смешайте нарезанные финики, растительное масло, молоко и сливочное масло.
Break an egg into a bowl with milk and gradually add flour and baking powder into it.
Разбейте в миску с молоком яйцо и туда же постепенно всыпьте муку с разрыхлителем.
Mix the ingredients. You should get a thin dough.
Перемешайте ингредиенты. Должно получится негустое тесто.
Line a baking dish with baking paper. Pour the dough into it and place the mold in an oven preheated to 180 degrees for 40–45 minutes.
Форму для запекания застелите бумагой для выпечки. Вылейте в нее тесто и поставьте форму в заранее разогретую до 180 градусов духовку на 40–45 минут.
Sprinkle the finished bread with powdered sugar. Bon appetit!
Готовый хлеб посыпьте сахарной пудрой. Приятного аппетита!