Prepare the necessary products and work surface. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms. Pour cold water over the eggs and place over medium heat. When the water boils, cook the eggs for another 7-10 minutes. To clean the eggs well, fill them with cold water when ready. It is enough to wait 10 minutes, and the protein will not remain on the shell.
Подготовьте необходимые продукты и рабочую поверхность. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов. Залейте яйца холодной водой и поставьте на средний огонь. Когда вода закипит, варите яйца еще 7–10 минут. Чтобы яйца хорошо чистились, по готовности залейте их холодной водой. Достаточно подождать 10 минут, и белок не будет оставаться на скорлупе.
Cut the champignons into thin slices.
Нарежьте шампиньоны тонкими пластинами.
Cut the gherkins lengthwise and cut into slices.
Корнишоны разрежьте вдоль и нарежьте пластинами.
Peel the eggs and cut into cubes.
Яйца почистите и нарежьте кубиком.
Fry the champignons in a frying pan in a small amount of vegetable oil until cooked.
Шампиньоны обжарьте на сковороде в небольшом количестве растительного масла до готовности.
Combine all ingredients in a deep bowl, add mayonnaise, salt and ground black pepper to the bowl.
Соедините все ингредиенты в глубокой миске, добавьте в миску майонез, соль и черный молотый перец.
Mix the salad and serve it to the table. Bon appetit!
Перемешайте салат и подавайте его к столу. Приятного аппетита!
Before garnishing the salad with fresh herbs.
Перед украсьте салат свежей зеленью.