Prepare all ingredients according to the list. Thaw the dough first. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты по списку. Тесто предварительно разморозьте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Roll out the dough into layers and make cuts on each side.
Раскатайте тесто пластами и сделайте надрезы с каждой стороны.
Place blueberry jam in the middle of the dough layer.
В середину пласта теста выложите черничный джем.
Wrap the dough in small baskets. Place puff pastries in prepared pan lined with parchment paper. Place the pan in the preheated oven and bake the puff pastries for 15 minutes until golden brown.
Заверните тесто в небольшие корзиночки. В подготовленную форму, застеленную пергаментной бумагой, выложите слойки. Поставьте форму в разогретую духовку и выпекайте слойки 15 минут до появления румяной корочки.
The finished puff pastries can be served. Bon appetit!
Готовые слойки можно подавать к столу. Приятного аппетита!
Sprinkle the puffs with fresh berries (blueberries, blueberries, raspberries or currants). Those with a sweet tooth will be delighted with this serving! It’s best to drink puff pastries with milk or aromatic tea.
Посыпьте слойки свежими ягодами (черника, голубика, малина или смородина). Сладкоежки будут в восторге от такой подачи! Вкуснее всего слойки запивать молоком или ароматным чаем.