Thaw the beef tongue. Rinse and clean your tongue. Rinse the broccoli.
Разморозьте говяжий язык. Промойте и очистите язык. Промойте брокколи.
Place your tongue in boiling salted water. After 15 minutes, add bay leaf, pepper mixture and peppercorns to the water. Cook the tongue until tender, 2–3 hours.
В кипящую подсоленную воду положите язык. Через 15 минут добавьте в воду лавровый лист, смесь перцев и перец горошком. Варите язык до готовности 2–3 часа.
Pour cold water over the broccoli for 20 minutes, and then throw it into boiling water for 5-6 minutes.
Залейте брокколи холодной водой на 20 минут, а после бросьте в кипящую воду на 5–6 минут.
Cut the finished beef tongue into thin pieces.
Готовый говяжий язык нарежьте на тонкие кусочки.
Heat a frying pan and melt butter in it.
Разогрейте сковороду и растопите на ней сливочное масло.
Fry the pieces of beef tongue on both sides.
Поджарьте кусочки говяжьего языка с двух сторон.
Cut the finished broccoli in half and fry them on both sides in a frying pan.
Разрежьте готовые брокколи пополам и поджарьте их с двух сторон на сковороде.
Place pieces of beef tongue and broccoli on a plate. Serve with mustard. Bon appetit!
На тарелку выложите кусочки говяжьего языка и брокколи. Подайте блюдо с горчицей. Приятного аппетита!
Fry eggplant and bell pepper along with broccoli. Serve the dish with sour cream sauce.
Вместе с брокколи поджарьте баклажаны и болгарский перец. Подайте блюдо со сметанным соусом.