Rinse the potatoes thoroughly. Take out the butter.
Тщательно промойте картофель. Достаньте сливочное масло.
Line a baking dish with foil. Dust each potato with flour and place in pan. Place the pan in the preheated oven for 50 minutes.
Застелите форму для запекания фольгой. Посыпьте каждую картофелину мукой и выложите в форму. Поставьте форму в разогретую духовку на 50 минут.
Finely chop the garlic and mix it with soft butter and spices.
Нарежьте мелко чеснок и смешайте его с мягким сливочным масло и специями.
Transfer the mixture to foil. Distribute.
Переложите смесь на фольгу. Распределите.
Wrap the foil and form into a sausage. Place the foil in the freezer.
Заверните фольгу, сформируйте колбаску. Уберите фольгу в морозилку.
Carefully place the finished potatoes in a deep plate. Cut the potatoes in half and place a piece of butter and garlic in each. Bon appetit!
Готовую картошку аккуратно выложите в глубокую тарелку. Разрежьте пополам картофелины и в каждую выложите кусочек масла с чесноком. Приятного аппетита!
For each potato, make a foil pan and serve the potatoes in that pan. Foil maintains the temperature of the finished dish.
Для каждой картошки сделайте форму из фольги и подайте картофель в этой форме. Фольга сохраняет температуру готового блюда.