Prepare all ingredients and work surface. Peel the onion.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Очистите лук от шелухи.
Chop the liver as finely as you can.
Нарежьте печень настолько мелко, насколько сможете.
Cut the onion into small cubes.
Нарежьте лук мелкими кубиками.
Mix the liver, onion, egg, flour in a deep container until smooth and add salt and ground black pepper to taste.
Смешайте до однородности в глубокой емкости печень, лук, яйцо, муку и добавьте по вкусу соль и черный молотый перец.
Form flat, wide cutlets and fry them in a frying pan with a small amount of vegetable oil over medium heat. Fry the pancakes on both sides for 5-6 minutes.
Сформируйте плоские широкие котлетки и отправьте их жариться на сковороду с небольшим количеством растительного масла на среднем огне. Обжаривайте оладьи с двух сторон по 5–6 минут.
Place the finished pancakes on serving plates and sprinkle the dish with herbs. Bon appetit!
Выложите готовые оладьи на порционные тарелки и посыпьте блюдо зеленью. Приятного аппетита!