Wash the chicken fillet and cabbage and dry with a paper towel. Thaw puff pastry according to package instructions. Peel the onions and carrots. Preheat the oven to 180⁰C.
Куриное филе и капусту помойте и просушите бумажным полотенцем. Слоеное тесто разморозьте, согласно инструкции на упаковке. Лук и морковь очистите. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Cut cabbage, onions, carrots and chicken fillet into thin strips.
Капусту, лук, морковь и куриное филе нарежьте тонкой соломкой.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the chicken fillet for 3 minutes. Add onions, carrots and cabbage to the fillet. Fry for 10 minutes until done.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте куриное филе в течение 3-х минут. Добавьте к филе лук, морковь и капусту. Обжарьте 10 минут до готовности.
Roll out each sheet of puff pastry with a rolling pin.
Каждый лист слоеного теста раскатайте скалкой.
Grease a baking dish with vegetable oil and line the bottom with one sheet of dough. Place the prepared filling on it.
Форму для запекания смажьте растительным маслом и застелите дно одним листом теста. Выложите на него готовую начинку.
Cover the filling with the second sheet of dough, fasten the sides and make small holes. Bake in the oven for 20 minutes.
Вторым листом теста накройте начинку, скрепите бортики и сделайте небольшие отверстия. Запекайте в духовке 20 минут.
The pie is ready. Let it cool slightly and serve.
Пирог готов. Дайте ему немного остыть и подавайте.
Before serving, cut the pie into portions and garnish with fresh herbs.
Перед подачей разрежьте пирог на порционные кусочки и украсьте свежей зеленью.