Place a frying pan with vegetable oil on the stove to heat up. Clean the required amount of sausage.
Поставьте разогреваться на плиту сковороду с растительным маслом. Очистите необходимое количество колбасы.
Cut the sausage into small cubes.
Нарежьте колбасу мелким кубиком.
Chop the greens.
Измельчите зелень.
Pour the milk into a bowl and break the eggs. Mix the ingredients with a whisk or fork. Salt and pepper the mixture to taste.
В миску перелейте молоко и разбейте яйца. Смешайте ингредиенты венчиком или вилкой. Посолите и поперчите смесь по вкусу.
Fry the sausage for several minutes, stirring, in a small amount of vegetable oil.
Обжарьте колбасу несколько минут, помешивая, в небольшом количестве растительного масла.
Pour the egg-milk mixture into the frying pan, sprinkle it with herbs and fry the omelette over low heat under the lid for 3-5 minutes.
Перелейте в сковороду яично-молочную смесь, посыпьте ее зеленью и жарьте омлет на медленном огне под крышкой 3–5 минут.
Transfer the finished omelette to a serving plate. Bon appetit!
Готовый омлет переложите в тарелку для подачи. Приятного аппетита!
The dish looks pretty bright on its own, but you can serve the omelette with chopped tomatoes to add some contrast.
Блюдо выглядит довольно ярко само по себе, но для придания контраста можете подать омлет с нарезанными томатами.