Prepare all the necessary ingredients. Wash the vegetables and chicken well and peel the carrots.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Хорошо помойте овощи и куриное филе и очистите морковь.
Pour cold water over the chicken fillet until the water completely covers the meat. Add a peeled onion, a clove of garlic and salt to taste to the water. Cook the chicken over moderate heat without a lid and skim off any foam if necessary.
Залейте куриное филе холодной водой так, чтобы вода полностью покрывала мясо. Добавьте в воду очищенную луковицу, зубчик чеснока и соль по вкусу. Варите курицу на умеренном огне без крышки и при необходимости снимайте образовавшуюся пену.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Cut the cucumber into thin slices.
Огурец нарежьте на тонкие дольки.
Cut the onion into half rings.
Лук нарежьте полукольцами.
Cut the chicken fillet and grate the garlic on a fine grater.
Порежьте куриное филе и натрите чеснок на мелкой терке.
Combine onion, carrots, chicken fillet and cucumber in a deep bowl.
Соедините лук, морковь, куриное филе и огурец в глубокой миске.
Prepare salad dressing. In a separate small bowl, combine Dijon mustard, olive oil, and garlic.
Подготовьте заправку для салата. В отдельной маленькой миске соедините дижонскую горчицу, оливковое масло, чеснок.
Season the salad with the resulting mixture and mix the ingredients well. Soy sauce itself is very salty, so there is no need to add additional salt to the salad, just add pepper to taste and garnish the salad with parsley. Bon appetit!
Заправьте салат получившейся смесью и хорошо перемешайте ингредиенты между собой. Соевый соус сам по себе очень соленый, поэтому дополнительно солить салат не нужно, только добавьте перец по вкусу и украсьте салат петрушкой. Приятного аппетита!
There are many options for serving salad. You can try putting the salad into stemmed glasses and garnishing it with a sprig of parsley. The salad can also be served in small jars. Bon appetit!
Существует множество вариантов подачи салата. Можно попробовать переложить салат в бокалы на ножках украсить его веточкой петрушки. Также салат можно подать в небольших баночках. Приятного аппетита!