Prepare all the necessary ingredients. Rinse the tuna fillets well.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Хорошо промойте филе тунца.
Grind the peanuts in a blender bowl or coffee grinder.
Измельчите арахис в чаше блендера или кофемолке.
Dredge fish fillets in spices and chopped peanuts. Add salt to taste.
Рыбное филе вываляйте в специях и покрошенном арахисе. Добавьте соли по вкусу.
Fry the tuna fillet on both sides over high heat, adding a little olive oil. Each side will fry for no more than a minute.
Прожарьте филе тунца с двух сторон на сильном огне, добавив немного оливкового масла. Каждая сторона будет обжариваться не более минуты.
Serve the tuna fillet in slices.
Подайте филе тунца нарезанными слайсами.
You can decorate the dish with fresh vegetables and unagi sauce. You can also prepare a delicious ginger sauce for the fish. In a small bowl, combine shallots, ginger, a few peppercorns, soy sauce, lime juice and olive oil.
Украсить блюдо можно свежими овощами и соусом унаги. Также к рыбе можно приготовить вкусный имбирный соус. В маленькой миске смешайте лук-шалот, имбирь, несколько зерен перца, соевый соус, сок лайма и оливковое масло.